Sikkerhed på arbejdspladsen

​For Weisleder Nedrivning A/S er det vigtigt at opretholde den størst mulige sikkerhed på arbejdspladsen for både medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi sørger naturligvis for at uddanne vores ansatte, samt udstyre alle med personlige værnemidler som høreværn, åndredrætsværn, sikkerhedshjelm og førstehjælpskasse. Så kan alle ansatte udføre arbejdet forsvarligt, uanset hvilken opgave, der skal løses.

Herudover bliver der også udleveret en APV-mappe, der indholder procedurer for hvordan de enkelte opgaver skal tackles. Mappen indeholder også brugsanvisinger til håndværktøj, samt fedtstoffer, som vi bruger på arbejdspladsen.

Kontakt os gerne, hvis de har spørgsmål til sikkerheden på en given opgave eller vores procedurer ved Weisleder Nedrivning A/S​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nedrivning

Professionel nedbryder

​Vi har mange års erfaring inden for det respektive fag, og dermed er du altid sikret  nedrivning i trygge rammer.

Miljøsanering​

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Mange års erfaring

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Weisleder Nedrivning A/S 

Når du vælger os til nedrivningsarbejdet, sørger vi for at tage os af oprydningen af de nedrevne materialer. Vi sørger for sortering, så mest muligt genbruges igen. Vi står for det hele i forbindelse med nedrivningen. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​58 54 56 05

E-mail: firma@weisleder.dk