Miljøsanering med sikkerheden i fokus

​Har du byggefarlige materialer, du skal have fjernet? Hos Weisleder Nedrivning kan vi hjælpe dig med miljøsanering. Vi foretager miljøsanering i Slagelse, Ringsted, København og den øvrige del af Storkøbenhavn.

Vi har styr på processerne i forbindelse med miljøsanering. Når vi skal hjælpe dig af med farlige byggematerialer, sørger vi for, at der bliver lavet den rigtige sortering, og at arbejdsprocesserne foregår efter reglerne. På den måde kan du sikkert komme af med dine farlige byggematerialer.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering handler i bund og grund om, at farlige stoffer og materialer bliver fjernet på behørig vis. Vi kan blandt andet hjælpe dig med bortskaffelse af følgende:​

Flere års erfaring kommer dig til gode

Vi har flere års erfaring med miljøsanering. Det kommer dig til gode, da vi har styr på, hvordan man bedst muligt fjerner farlige materialer, der kan være skadelige.

Vi sørger for at håndhæve reglerne på området og bortskaffe materialerne til de rigtige instanser. På den måde behøver det ikke være noget, du skal bekymre dig om at få skaffet af vejen.

Få fjernet farlige materialer på en sikker måde

Vi sørger for sikker miljøsanering. Vi er derfor den helt rette løsning, når du har farlige materialer af større eller minde omfang, som du skal have fjernet. Vi sørger for en professionel løsning til en fair pris.

Lad os stå for din miljøsanering ved at give et kald på telefon 58 54 56 05 eller skrive en e-mail til firma@weisleder.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nedrivning

Professionel nedbryder

​Vi har mange års erfaring inden for det respektive fag, og dermed er du altid sikret  nedrivning i trygge rammer.

Miljøsanering​

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Mange års erfaring

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Weisleder Nedrivning A/S 

Når du vælger os til nedrivningsarbejdet, sørger vi for at tage os af oprydningen af de nedrevne materialer. Vi sørger for sortering, så mest muligt genbruges igen. Vi står for det hele i forbindelse med nedrivningen. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​58 54 56 05

E-mail: firma@weisleder.dk