Nedrivning

​Weisleder Nedrivning udfører alle opgaver inden for nedrivning, og vi udfører altid vores arbejde under de normer, samt krav der stilles som medlem af nedriversektionen og ikke mindst Dansk Byggeri.

Vi tilbyder b.la.

  • Total nedrivning
  • ​Selektiv nedrivning
  • ​Delvis nedrivning
  • Nedrivning i forbindelse med renovering
  • Alt hugge-og skærearbejde i betonkonstruktioner
  • Sprængningsopgaver
  • Nedtagning af beton elementer m. kran

Alle vores medarbejdere er uddannede og certificeret nedriver. Vi lægger stor vægt på sikkerhed og vi sørger som virksomhed for at tage alle de nødvendige hensyn mht. støj, støv og andre gener der bliver medført af vores arbejde. Med andre ord er arbejdsmiljøet i højsædet!

Ydermere er vi også optimalt rustet i forhold til at imødekomme de krav, der stilles i med selektiv nedrivning, som udføres i henhold til NMK96, hvor mest muligt materiel genbruges til gavn for miljøet.

Weisleder nedrivning er med på den grønne omstilling, og støtter den bæredygtige udvikling inden for affaldshåndtering på byggepladserne.

Du kan klikke herunder for at modtage et uforpligtende tilbud på din nedrivningsopgave, og derudover kan du altid kontakte os for spørgsmål.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nedrivning

Professionel nedbryder

​Vi har mange års erfaring inden for det respektive fag, og dermed er du altid sikret  nedrivning i trygge rammer.

Miljøsanering​

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Mange års erfaring

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Weisleder Nedrivning A/S 

Når du vælger os til nedrivningsarbejdet, sørger vi for at tage os af oprydningen af de nedrevne materialer. Vi sørger for sortering, så mest muligt genbruges igen. Vi står for det hele i forbindelse med nedrivningen. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​58 54 56 05

E-mail: firma@weisleder.dk